T-10 Krigsskolen
Meny/drikkekart
Enten du skal holde kurs/konferanse eller større eller mindre arrangement hos oss i T10 Krigsskolen, tilbyr vi bevertning tilpasset din anledning og behov. Ta gjerne kontakt med oss for spesielle ønsker.
Ved arrangement over flere dager hjelper vi deg gjerne med en variert lunsjmeny. Se frem til en daglig, velfortjent pause som gir ny giv og energi – og rund gjerne av samlet til en hyggelig middag.
Kurs/konferanse i T10
NYHET! Dagpakke (minimum 15 personer) – kr. 850,-
Book vår ferdig sammensatte DAGPAKKE, som inneholder våre mest populære tilvalg til ditt kurs / konferansearrangement!
- Møterom med fremviser/lerret (lyd i Ordresalen), god wifi-dekning og penn/skriveblokk
- Kurspakke: Kaffe/te hele møtet, oppskåret frisk frukt og lun småbakst
- T10 lunsjtallerken inkl. ass. min. vann (1 fl. pr. gjest)
- Inkluderer lokalleie og personell
T-10 kurspakke
- Kaffe/te hele møtet (8t), frisk frukt og lun småbakst
Lunsj i T10
T10 lunsjtallerken
- Vår bestselgende lunsj med dagens pålegg inkl. kaffe/te (kan bestilles som vegetar eller glutenfri/laktosefri), servert med ferskt brød og smør
T10 husets lunsjbuffét
- Godt og variert utvalg av dagens retter, servert med ferskt brød og smør
Enkel lunsj eller et måltid i farten
- Wraps ½ «grab and go» assortert, to stk. (eks. vegetar, kylling, kjøttdeig)
Buffeter
T-10 pizzabuffet
- Pizzabuffet med hjemmelaget pizza (eks. vegetar, skinke, peperoni, kjøttdeig)
- Vår pizzabuffet serveres alltid med frisk salat som tilbehør
T10 tapasbuffet
Kalde retter:
- Wraps med kremost og laks
- Spansk Serranoskinke på melon
- BBQ-marinert roastbiff
- Spansk salami med oliven
- Osteanretning, ass. oster
Lune retter:
- Scampi i sursøt saus
- Ovnsbakt, hel laks på grønnsaksseng
- Dumplings med kjøttfyll
- Spanske kjøttboller i salsa
- Marinerte kyllingvinger
T10 koldtbord m. varmrett
- Kjempereker på mangosalat, røkelaks m. eggerøre, skagenrøre, roastbiff m. potetsalat, kalkunbryst m. waldorfsalat, husets spekefat, pastasalat m. oliven og feta, ostefat med assorterte oster. Varme karbonader med løk eller asiatisk kyllinggryte med ris etter valg.
- Servert med brød, kjeks og smør
Fingermat, canapéer, og snitter
Middag i T-10
Middag/selskapsmenyer
NYHET! Selskapspakke (minimum 15 personer) – kr. 1500,-
Book enkelt vår ferdig sammensatte SELSKAPSPAKKE for et vellykket og stilfullt middagsselskap med jobben eller privat.
- Mottagelse i egen sal med et glass prosecco ved ankomst
- Tre-retters middag, menyalternativ én
- Oppdekking med Zwieselglass og husets eget porselen
- Vinpakke med husets viner:
- Ett glass hvitvin til forrett, to glass rødvin til hovedrett (alt. øl/alkoholfritt)
- Kaffe/te til desserten
- Inkluderer lokalleie og personell
Meny én:
Forrett: Scampi på mangosalat
Hovedrett: Helstekt ytrefilét av okse, sesongens grønsaker, rødvinssaus og ovnsstekte småpoteter
- Alternativ hovedrett: Asiatiskinspirert ovnsbakt laks. Vegetar på forespørsel.
Dessert: Husets panna cotta med friske bær
- Alternativ hovedrett: Asiatiskinspirert ovnsbakt laks. Vegetar på forespørsel.
Meny to:
- Forrett: Spansk serranoskinke på honningmelon
- Hovedrett: Rensdyrfilet med rosenkål, smørstekt sjampinjong, viltsaus og kokte småpoteter
- Alternativ hovedrett: Asiatiskinspirert ovnsbakt laks. Vegetar på forespørsel.
- Dessert: Sjokoladefondant med is
Asiatisk kyllinggryte
- Servert med ris og salat
Noe godt i glasset?
Drikke hovedsortiment
- Vin husets rød/hvit og musserende gl./flaske
Kr. 105/475,- - Prosecco gl./flaske
Kr. 105,- - Fl. øl 0,33 import
Kr. 115,- - Sprit «shots»
Kr. 110,- - Sprit m. blandevann (drinker)
Kr. 140,- - Kaffe avec
Kr. 165,- - Min. vann/alkofritt
Kr. 55,- - Kaffe/te
Kr. 50,-
Husets viner er alle gode alternativer for de fleste ganer. Dersom du ønsker å feire med en Champagne, fremheve forretten med en klassisk Chablis eller hovedretten med en fløyelsmyk Amarone, tilbyr vi selvsagt dette. En god dessertvin gir også det lille ekstra til måltidet. Spør gjerne om vinanbefaling og pris. Fra baren serverer vi kaffe avéc, longdrinks og shots basert på de mest populære typene brennevin.